آنقدر گوشت و مرغ عرضه می‌کنیم که ارزان شود-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

آنقدر گوشت و مرغ عرضه می‌کنیم که ارزان شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: توزیع گوشت قرمز و مرغ به صورت منجمد و گرم تا تثبیت قیمت‌ها در بازار ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 12
کد خبر: ۶۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، حمید ورناصری افزود: عرضه گوشت مرغ به صورت تازه و منجمد در شهر تهران ادامه دارد و گوشت مرغ منجمد به هر میزان که لازم باشد در سطح میادین با برنامه ریزی درست توزیع می‌شود و این روند را ادامه خواهیم داد.

 

وی گفت: عرضه گوشت مرغ گرم را افزایش دادیم تا در دسترس مردم باشد، مردم می‌توانند هر کیلو گوشت مرغ تازه را از سازمان میادین به قیمت 11 هزار و 500 تومان خریداری کنند.

 

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: امروز در تهران بالای 200 تن گوشت مرغ در سطح میادین عرضه شد در حالی که روز‌های قبل 130 تا 140 تن عرضه داشته ایم.

 

وی گفت: این روند تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت، استمرار این عرضه متناسب با شرایط قیمت در بازار است و تا هر زمانی که بازار کشش داشته باشد و شرایط قیمتی متعادل شود این توزیع گوشت با نرخ 11 هزار و 500 تومانی ادامه دار خواهد بود.

ورناصری گفت: طبیعی است وقتی قیمت مرغ کاهش پیدا کند دیگر نیازی به توزیع مرغ منجمد نخواهد بود.

 

وی افزود: حتما توزیع‌ها در این سطح اثرگذار بوده و ما در دو ماه گذشته چیزی حدود 30 هزار تن گوشت گرم عرضه کرده ایم که در مقطع قبل قیمت به 9800 تومان رسیده بود و در یک ماه اخیر هم تا امروز به 11500 تومان رسیده است.

 

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: یک سری نوساناتی در پایان سال اتفاق می‌افتد که به خاطر افزایش تقاضا است.

ورناصری افزود: عرضه حدود 200 تن مرغ گرم در میادین و افزایش عرضه مرغ منجمد حتما اثر خود را بر روی قیمت‌ها در روز‌های آینده خواهد گذاشت و مردم می‌توانند مرغ منجمد را به ازای هر کیلو 10500 تومان و مرغ گرم را 11 هزار و 500 تومان خریداری کنند.

 

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: عددی که سازمان حمایت برای قیمت گوشت مرغ گرم اعلام کرده است 11 هزار و 500 تومان است و ما به دنبال این هستیم که قیمت را به این عدد نزدیک کنیم.

وی در خصوص گوشت قرمزهم گفت: واردات گوشت قرمز از کشور‌های مختلف در حال انجام است علاوه بر آن دام زنده هم در حال واردات است که تا پایان همین هفته واردات گوسفند زنده را با کشتی خواهیم داشت.

 

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور افزود: اولین محموله گوسفند زنده که 50 هزار راس است تا پایان این هفته وارد می‌شود و در مراحل بعدی حدود 90000 راس وارد خواهد شد.

 

ورناصری ادامه داد: با واردات این دام‌های زنده و عرضه آن، کاهش قیمت گوشت قرمز را شاهد خواهیم بود ضمن اینکه در یکی دو روز گذشته هم ثبات نسبی قیمت گوشت قرمز را در بازار شاهد بودیم.

وی افزود: تعیین قیمت این گوشت‌ها بر مبنای اعداد و ارقامی است که سازمان حمایت اعلام می‌کند و با یک سود حداقلی برای واردکنندگان است که در حال حاضر چیزی حدود 42 هزار تومان است و ممکن است افرادی قیمت‌هایی را طرح کنند که اطلاعی از عملیات واردات گوشت را نداشته باشند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خصوص اینکه آیا همه افراد می‌توانند به واردات گوشت اقدام کنند، افزود: برمبنای ضوابط و مقرراتی که اعلام شده برای ثبت سفارش و دریافت مجوز‌های بهداشتی افراد متقاضی می‌توانند به معاونت توسعه بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت و یا جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی مراجعه کنند.

 

ورناصری گفت: واردکنندگان گوشت گوسفند حدود 170 شرکت است و تعدادی هم گوشت گوساله وارد می‌کنند که در مجموع حدود 260 شرکت تا الان واردکننده گوشت قرمز هستند، طبیعی است که برخی از این شرکت‌ها ممکن است از توان و ظرفیت بالاتر و سابقه بیشتری برخوردار باشند و برخی دیگر از شرکت‌ها تازه وارد و توان آنچنانی نداشته باشند، ولی در مجموع همه این 260 شرکت صلاحیت واردات این کالا را دارند.

 

وی در ادامه گفت: امسال تقریبا دو برابر سال قبل گوشت گوسفند تامین کرده ایم، واردات گوشت گوساله هم تقریبا معادل سال گذشته بود.

 

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در خصوص تولید و عرضه گوشت مرغ هم گفت: آمار جوجه ریزی ما نشان می‌دهد که در دی و بهمن امسال چیزی حدود 120 میلیون قطعه جوجه ریزی داشته ایم که در قیاس با سال قبل که 104 میلیون قطعه بود، افزایش تولید را شاهد بوده ایم.

ورناصری افزود: وزارت جهاد کشاورزی وظیفه تامین این اقلام را بر عهده دارد و باید سیستم نظارتی کار خود را به خوبی انجام دهد.

ارسال نظر